Posted by: apai | July 23, 2008

20.07.2008

Pada tanggal 20hb Julai yang baru ni aku menerima satu pesanan ringkas (SMS) daripada adik aku yg no 2.

“setahun uwan meninggalkan kita. alfatihah… semoga rohnya dicucuri rahmat. Amin”

Tak aku sangka pulak adik aku ni ingat tarikh tu. Yang pasti memang kitorang semua amat merasai kehilangan arwah uwan. Walau pun dah setahun tapi rasanya macam baru je dia pergi (ayat cliche ni).

Dan rupanya dengan sms tu juga membuatkan aku kembali terpanggil untuk menjenguk blog aku yang dah bersawang ni. Sebab setahun yang lalu juga aku pernah menulis tentang perkara ini.

Terima kasih amir untuk sms tu.

Advertisements

Responses

  1. […] sentuh Wacom Intuos 3 tuh, sebab ia bukan milik aku lagik. . Dan dah setahun lebih jugaklah encik Apai tidak menjadi Head Department aku lagi. Juga… dah setahun lebih jugalah… aku tidak lagi […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: